Family Travel Bucharest , Romania on LinkedInLitoral Balchik, All inclusive Balchik

Va invitam sa va bucurati de ofertele noastre de vacanta pentu litoral Balchik. All inclusive Balchik - cea mai buna propunere pentru concediile.
Oferte Litoral Bulgaria, Balchik

Litoral Balchik

Situat la tarmul Marii Negre, la aproximativ 60 de km de Vama Veche, Balchik a apartinut Romaniei intre anii 1913-1940, in urma celui de-al doilea razboi balcanic, in anul 1940 revenind Bulgariei, ca si Cadrilaterul. Orasul Balchik imbina mai multe culturi, luand nastere cu aproximativ 2600 de ani in urma, fiind succesorul localitatii trace Kruni si al orasului grec Dionissopolis.

Supranumit o perioada foarte lunga si Orasul Alb, datorita dealurilor albicioase din jur, Balchik reprezinta o alegere foarte buna pentru a va petrece vacanta la mare, fiind considerat in brosurile de prezentare drept „ perla litoralului bulgaresc”. Turistii pot vizita aici renumitul Castel ( „Cuibul linistit”), resedinta preferata a Reginei Maria a Romaniei, gradina botanica unica in Europa Centrala si de Est, cu impresionanta colectie de cactusi.

All inclusive Balchik – relaxare cu stil

Balchik este una dintre cele mai populare statiuni de pe litoralul bulgaresc, unde veti putea gasi o serie de hoteluri all inclusive Balchik, cu servicii de cea mai buna calitate. In cadrul hotelurilor de 3 si 4 stele veti beneficia de facilitati si conditii de cazare pe masura, astfel ca fiecare hotel va pune la dispozitie restaurant propriu, sala de conferinte, sala de fitness, parcare, spalatorie, terenuri de sport, piscine, etc. Aceste facilitati vor face din vacanta dumneavoastra una deosebita, in urma careia veti dori sa reveniti in Balchik si cu alta ocazie.